Следете го и споредете го искористувањето на горивото

Рангирање на возачи – одлична стимулација

Апликацијата Dynafleet ги рангира вашите возачи врз основа на нивниот вкупен резултат за ефикасноста во искористувањето на горивото. Така ќе знаете кому му е потребна обука за ефикасно искористување на горивото. Возачите, исто така, можат да го следат сопствениот резултат за ефикасноста и да се споредат со други возачи. Тоа ги прави поефикасни во искористувањето на горивото кога се на пат – заштедувајќи ви пари и намалувајќи го CO2.

Бесплатно преземање

Бесплатно преземање

Корисниците на Dynafleet можат бесплатно да ја преземат апликацијата на нивниот паметен телефон или таблет. Посетете ги Apple App Store или Google Play и користете ја вашата најава за Dynafleet за да започнете.

Лесно е да се почне

  • Најавете се како администратор на порталот на Dynafleet
  • Регистрирајте ги вашите возачи и обезбедете им пристап
  • Доделете вид на употреба на вашите камиони: дистрибуција, градежништво или превоз на долги релации
  • Бројките прикажани во апликацијата сега се мерат според видот на транспорт што му го доделивте на возилото

Dynafleet во iTunes
Dynafleet во Google play

VT

Тестирајте ја апликацијата

Дилерот на Volvo Trucks може да ви ја покаже Dynafleet на мноштво уреди. И може да одговори на кое било прашање во врска со нашиот систем за управување на возниот парк.

Најдете го вашиот локален дилер