Камиони

Македонија

×
Договорите за сервисирање ве одржуваат на патот

Volvo договори за услуги

Од одржување според распоред до гарантирано 100% време во возна состојба, Volvo договорот за услуги ве одржува на патот. Со намалување на застоите и на вкупниот трошок за сопственост и, во исто време, со зголемување на оперативната контрола тие, исто така, ќе го подобрат и вашиот краен резултат.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Тоа е одлично за бизнисот

Сервисирањето кое е планирано и со цена одредена однапред ви дава поголема оперативна контрола и подобар увид во вашиот бизнис, заштедувајќи ви време и пари за администрација. Исто така, добро сервисираниот камион е посигурен и поефикасно го искористува горивото. Сето тоа го снижува вкупниот трошок за поседување и го намалува товарот врз вас, така што можете да се фокусирате на растењето на вашиот бизнис.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Тоа е одлично за вашиот камион

Со цел да го одржите камионот во оптимална состојба и најпрофитабилен, тој ќе биде сервисиран од страна на сертифицирани сервисери на Volvo. Тие го имаат целосниот опсег алатки на Volvo и сите системи за дијагностика и бази на податоци што им се потребни. Тие користат само оригинални делови на Volvo. И за да се минимизираат прекините, тие секогаш се стремат да работат тогаш кога вам ви одговара. 

Изберете го совршениот договор за вас

Сервисирање скроено за вашите барања

Започнете со план за сервисирање

Максимално време во возна состојба започнува со бесплатен план за сервисирање. Ги запознаваме вашиот камион и вашиот бизнис и работиме со вас за да го одредиме вистинското ниво на одржување. Потоа, договараме за план за сервисирање што ви помага да го добиете максимумот од секој километар.

Кој договор е вистинскиот за вас?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ги има одговорите. Наминете или јавете им се за да го стават вашиот план за сервисирање во дејство.