Камиони

Македонија

×
Нашите три основни вредности ја оформуваат основата на она што го работиме

Повеќе од 80 години на патот

ЗА НАС

Првиот камион на Volvo е роден во 1928 година. Оттогаш, прераснавме во најголем производител на тешки камиони во Европа. Позната е нашата сигурност. И е поткрепена од нашите три основни вредности – квалитет, безбедност и грижа за животната средина. Ја оживуваме секоја од вредностите, во сето тоа што го правиме.

Дознајте повеќе за Volvo Group

Volvo Group

Започнавме со правење тешки комерцијални возила и дизел-мотори во 1927 година во Шведска. Сега може да нè најдете на повеќе од 190 пазари.

Кариери

Кариери во Volvo

Зад секоја иновација на Volvo стои човек на Volvo. Затоа, нив ги сметаме за партнери и создаваме околина во која сакаат да работат.

Контактирајте нѐ со прашања и повратни информации

Контактирајте нѐ

Имате прашање? Сакате да оставите повратни информации за нас? Навистина сакаме да ги слушнеме вашите размислувања.

Дознајте повеќе од луѓето што знаат


Нашите дилери на Volvo Trucks знаат сè за нашата компанија и за основните вредности. Зошто не седнете да поразговарате со нив?