Тоа е основен факт на животот – кога сте посветени на долгорочните цели треба да се грижите за себе. Сè се брои на еден или друг начин. Секоја вежба, секој оброк, секое растегнување добива ново значење – затоа што кога е направено како треба, тоа ви овозможува да продолжите да го правите она што секогаш сте го правеле, најдобро што можете. Истото важи и за вашиот камион Volvo. Изборот на оригинални делови на Volvo го одржува вашиот камион во врвна форма – за долго време.

Оригинални Volvo делови
Оригинални Volvo делови

Оригинални делови на Volvo – еве зошто

И врвните возила што користат висококвалитетни делови имаат потреба од сервисирање и поправки. Затоа, кога ќе дојде време, ние го максимизираме времето во возна состојба и ефикасноста со користење оригинални делови на Volvo. Тие се дизајнирани и тестирани да обезбедат оптимални перформанси и совршено се вклопуваат во вашиот камион Volvo. Со секој оригинален дел на Volvo, оригинален разменет дел на Volvo и оригинален додаток на Volvo доаѓа целосен спокој. Затоа можеме со сигурност да кажеме дека оригиналните делови на Volvo го зголемуваат животот на вашето возило, ги намалуваат ризиците и ви даваат најголема вредност за парите.

Локатор на дилери

Ставајте оригинални делови на Volvo

Оригинални Volvo делови, екпертска услуга и монтажери кои од прв обид ја завршуваат работата. Сè започнува со локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер
Нашите делови ви даваат време во работна состојба кое другите делови не можат

Оригинални делови на Volvo сега со гаранција од 2 години за монтираните делови

Имаме високи стандарди. А нашите стандарди за квалитет се целосно идентични за нашите делови, бидејќи тоа се истите делови со кои го изградивме вашиот камион. Така што, кога ви треба замена, ние користиме само оригинални Volvo делови. Тие одржуваат висока ефикасност во искористувањето на горивото и ниски емисии на вашиот камион. И овозможуваат да продолжи да работи, ден по ден. Едноставно кажано, тие ви даваат време во возна состојба кое другите делови не можат.

Делови кои работат посилно

Оригиналните Volvo делови не се само со гарантиран квалитет. Тие се дизајнирани според нашите спецификации и произведени според нашите бескомпромисни стандарди. Исто така, тие се строго тестирани. Совршено се вклопуваат. И ви го даваат спокојот што го заслужувате. 

Никогаш не сте далеку од деловите за замена што ви се потребни

Вистински дел. Вистинско место. Вистинско време

Со мрежа на сервисни работилници на 140 пазари низ светот, никогаш не сте далеку од деловите и услугите што ќе ве вратат назад на патот. Нашите напредни системи за логистика исто така обезбедуваат дека ќе го најдеме делот што ви е потребен и ќе го испорачаме со ефикасност на Volvo.

Вашето време во возна состојба е наш приоритет

Нашето ветување за 15-годишно производство

Не е важно каков камион на Volvo возите или кога сте го купиле, вашето време во возна состојба е наш приоритет. Затоа продолжуваме да ги правиме и снабдуваме сите витални делови најмалку 15 години откако престанало производството на моделот.

Најдете ги деловите што ви се потребни - од изборот со над 100.000

Најдете го совршениот дел

Ние произведуваме и снабдуваме повеќе од 100.000 оригинални Volvo делови. А, со нашиот каталог за делови, едноставно е да го најдете тоа што ви е потребно.

Пребарајте ја брошурата за делови

ОРИГИНАЛНИ VOLVO ДЕЛОВИ – 2 БЕЗГРИЖНИ ГОДИНИ

Нашите делови се оригинални. И ние сме толку сигурни во нивниот квалитет, што тие доаѓаат со гаранција од 2 години за монтираните делови. 

Доколку во првите 2 години некој дел откаже поради дефект опфатен во гаранцијата, ние ќе ја покриеме поправката или замената за делот.

Целосната гаранција од 2 години за монтираните делови на Оригиналните Volvo делови важи кога работата е изведена од овластена работилница на Volvo. Гаранцијата покрива поправки или замена на деловите. Па дури и последични штети.

Разменети делови на Volvo

Разменети делови на Volvo се оригинални Volvo делови преработени до нивната оригинална состојба и со конкурентна цена. Стандардите за квалитет за разменет дел се целосно идентични со оние за целосно нов дел. А, исто така, ја добивате точно истата гаранција.

Нашиот опсег на разменети делови е еден од најобемните што ќе го најдете на пазарот. Ќе најдете сè, од компресори за воздух, контролни единици и комплет спојки, до мотори, менувачи, турбокомпресори и тахографи – по цена која ќе ви се допадне и со стандард во кој можете да имате доверба.

VT

Бидете дел од тоа

Оригинални Volvo делови, екпертска услуга и монтажери кои од прв обид ја завршуваат работата. Сè започнува со локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер