Камиони

Сакајте ја вашата работа

Кариери во Volvo Trucks

Сакаме да го сакате тоа што го работите и да земете активна улога во нашата иднина. Поради тоа, напорно работиме за да создадеме култура што инспирира. Тоа ви помага да ги развиете вештините, знаењето и креативноста. Затоа што кога вие ќе успеете, сите ние успеваме.

Дали сте подготвени да го споделите вашиот талент и ентузијазам со нас?

Станете дел од нешто големо

Ние припаѓаме на Volvo Group. А, ја споделуваме целта да станеме светски лидер во одржливите транспортни решенија. Тоа е амбициозно, но и ние сме. И вие исто така. Посетете ја страницата за кариера за да ја најдете можноста што ја чекавте.

Посетете за кариери во Volvo Group 

Дознајте повеќе од луѓето што знаат


Нашите дилери на Volvo Trucks знаат сè за нашата компанија и за основните вредности. Зошто не седнете да поразговарате со нив?