Камиони

Нашата палета на камиони на гасен погон

Дали барате помали емисии на CO2, високи перформанси и долг работен досег? Истражете ги нашите камиони на гасен погон. Достапно за сè, од собирање отпад до транспорт на долги релации, со користење на LNG или CNG – произведен или од биогас, или од природен гас во зависност од достапноста.

Вашиот камион на гасен погон

Подготвени сте да се префрлите на гасен погон? Приспособете и дизајнирајте камион со помал отпечаток на CO2, врз основа на вашите потреби.

Прикажаните функции можеби не се стандардни или достапни за сите степени на опрема и опции за погон.

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.