Камиони

Македонија

×
Финансиски производи - Услуги на Volvo Trucks

Финансирање, изнајмување и осигурување на камиони Скроено за вашиот бизнис

Финансиски производи

Секој бизнис е единствен и има свој начин за обезбедување на раст и профитабилност, затоа одвојуваме време тесно да соработуваме со вас за да го најдеме вистинското решение. Како резултат на тоа, нашите финансиски решенија, обезбедени со финансиските услуги на Volvo, се паметни и флексибилни. Тие се приспособени за вашиот бизнис.

Од една единица до целиот возен парк. Нов или половен. Можете да добиете целосно решение за вашиот бизнис. И ќе ја добиете силата на давател на услуги кој ќе ве поддржи во добри и во предизвикувачки времиња. Во секој чекор на патот.

Флексибилност

Како давател на финансиски услуги за Volvo Trucks ние го разбираме вашиот бизнис и можеме да ви понудиме поддршка и флексибилност како никој друг.

Ease

Лесни сме за соработка. Работиме брзо. Нашите услуги се пригодно достапни преку вашиот локален дилер.

Втор извор

Финансиското решение на Volvo може да биде втор извор за вашите финансиски потреби. Така може да ја зачувате кредитната линија со вашата банка.

Финансиските услуги на Volvo не обезбедуваат даночни или сметководствени совети. Клиентите треба да се консултираат со својот правник за даноци или сметководител за поединечните околности.

Контактирајте со вашиот дилер

Вашиот локален дилер на Volvo Trucks е тука да помогне, од наоѓањето на вистинскиот дел до поправка или сервисирање на вашиот камион. Јавете се – или уште подобро посетете нè.