Камиони

Истражете ги нашите камиони

Запознајте се со нашите камиони и со тоа како можеме да ги приспособиме според вашите потреби. Без разлика дали се занимавате со логистика на долги дестинации, градежништво или сте во која било друга индустрија, тука ќе го најдете вашиот следен камион. Подобро погледнете ги моторите, шасијата и кабините и дознајте ги деталите.

Изберете го вашето алтернативно гориво

  Електрични камиони

  Нашите електрични камиони нудат нула емисии на издувни гасови, помала бучава и помалку вибрации. Прават превозот да е почист и потивок – и ја подобруваат работната средина на возачите.

  Откријте ги нашите електрични камиони

  Камиони на гасен погон

  Нашите камиони на гасен погон ги намалуваат вашите емисии и во исто време нудат доволно моќност на моторот и опсег на работа за да покријат големи растојанија со тежок товар. Тие можат да ги намалат и трошоците за гориво. 

  Откријте ги нашите камиони на гасен погон

Приспособете го вашиот следен камион

Приспособете го и дизајнирајте го вашиот идеален камион што совршено се совпаѓа со вашите барања.

Прикажаните функции можеби не се стандардни или достапни за сите степени на опрема и опции за погон.

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.