Камиони

Volvo Kampanje

Актуелни Кампањи Volvo Trucks

Волво Македонија редовно припрема продажни и сервисни кампањи . Ви нудиме комплетни решенија кои ќе го продолжат работниот век на вашето возило , ќе обезбедат оптимална потрошувачка на гориво , но најважно ќе ја зголемат вашата профитабилност.

Волво Сервисна зимска кампања

Најдобро за вашиот камион.