Камиони

Досегот на нашиот електричен камион

Ние сме тука за да ја направиме вашата трансформација кон електрична енергија колку е можно побеспрекорна. Од помагање да го изберете вистинскиот електричен камион до постапувањето околу полнењето и досегот и обезбедувањето на испораките. Ние ќе бидеме вашата главна точка за контакт.

Конструирајте го вашиот електричен камион

Исполнете ги највисоките безбедносни и еколошки стандарди за современиот град. Движете се низ тесните улици и стигнете до точката на испорака со минимална бучава.

Прикажаните функции можеби не се стандардни или достапни за сите степени на опрема и опции за погон.

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.