Камиони

ЦЕНТАР ЗА НАЈАВУВАЊЕ

Добре дојдовте во Центарот за најавување за корисниците на веб-услугите на Volvo Trucks. Како регистриран корисник, едноставно ја бирате вашата дестинација, го внесувате вашето корисничко име и лозинка и притискате на Најава.