Камиони

Апликација My Truck

Добијте далечински пристап до вашиот камион Volvo со апликацијата My Truck.

Добре дојдовте во вашата нова кабина.


Со апликацијата My Truck, вашиот камион Volvo е секогаш на дофат, без разлика каде се наоѓате. Со едно едноставно допирање, апликацијата обезбедува ажуриран статус на контролната табла на вашиот камион, олеснувајќи ја секојдневната проверка. My Truck исто така ви дава далечински пристап од вашиот уред до функцијата „Климатизација на паркинг“, како и тајмерите „Подготвен да вози“ за вашиот електричен камион за да се обезбедат максимални перформанси - уште од самиот почеток.

Предности од My Truck

Полесно планирање

Можете да ги проверите нивоата на гориво, масло, средството за ладење и течностите, како и светлата. Ова ја подобрува подготвеноста на вашиот камион пред патувањето и го прави полесно планирањето на вашите дневни операции.

За електрични возила, проверувајте ја состојбата на полнење, статусите на полнење, известувањата и поставете тајмери за претходна состојба на батеријата за да обезбедите оптимални перформанси и да го зачувате траењето на батеријата. 

Подобар комфор

Може да поставите и закажете кога греалката и кулерот на камионот ќе се вклучуваат, така што секогаш ќе имате совршена клима за удобно патување.

Подобрена безбедност 

Можете да проверите дали вратите се заклучени и да добивате известувања доколку се исклучи алармот. Ова ја подобрува безбедноста на камионот и веднаш ви кажува доколку нешто не е во ред.

Контактирајте со вашиот дилер

Вашиот локален дилер на Volvo Trucks е тука да помогне, од наоѓањето на вистинскиот дел до поправка или сервисирање на вашиот камион.

Јавете се – или уште подобро посетете нè.