Камиони

Македонија

×

Сервисирање приколки

Одржувајте го целото возило на едно место

Со Сервисирање приколки може да ја одржувате вашата приколка во исто време и на исто место каде што го одржувате камионот. Тоа е онолку практично колку што е ефикасно. Оваа сеопфатна и проактивна услуга исто така го одржува вашето возило во одлична состојба, заштедува на трошоците и го максимизира времето поминато на патот.

Trailer Gold Contract

Златен договор за приколки

Златниот договор за приколки нуди превентивно одржување во согласност со вашиот план за сервисирање специфичен за приколката и поправките кога се потребни. Сѐ ова по фиксна цена по километар, обезбедувајќи успокојувачка контрола на трошоците и помалку администрација. За да дознаете повеќе, јавете се кај најблискиот дилер.

Technician checking wheel

Оригинално Volvo сервисирање

Нека вашиот камион и приколка ги одржуваат највештите сервисери во најмодерната сервисна работилница користејќи ги најсоодветните алатки и делови.

Дознајте повеќе за Сервисирањето на приколки