Нашите камиони

Volvo FH16 е нашиот најмоќен камион
Volvo FH16

За најсложените операции, Volvo FH16 е најмоќниот камион од опсегот.

Превоз на долги релации на Volvo FH
Volvo FH

Лидер за превоз на долги релации, Volvo FH испорачува неспоредлив комфор за возачот, безбедност и економичност.

Volvo FMX
Volvo FMX

Модерниот камион за градежништво. Силен, робустен и опремен со револуционерни одлики.

Volvo FM
Volvo FM

Нашиот најразновиден камион. Восхитувачки дизајн, фантастично упавување и одлична економија во работењето.

Volvo FE
Volvo FE

Флексибилност, управливост и првокласна продктивност во компактен камион за регионална дистрибуција.

Volvo FL
Volvo FL

Лесен, агилен и оптимизиран за градска дистрибуција.

VT

Половни камиони

Ги дизајнираме нашите камиони за да работат. И да продолжат да работат – ефикасно, ефективно и безбедно. Според тоа, купувањето половен камион на Volvo има совршена смисла.

Само половните камиони што ја поминале строгата постапка на проверка од нашите дилери стигнуваат до изложбениот салон. И кога од нас ќе купите половен камион, ќе добиете исто ниво на услуга за клиенти и поддршка како кога би купиле нов.

Најдете половен камион Volvo
Финансирање за вашиот нов камион

Ви помагаме да купите

Вистинскиот камион може да ја трансформира вашата продуктивност и вртоглаво да ја зголеми вашата профитабилност. Нашите флексибилни финансиски пакети и скроените осигурителни полиси можат да ви помогнат да ја направите вистинската инвестиција. И да ја заштитите.

Гаранција за камиони

Нашата стандардна гаранција ви дава спокој во текот на 12 месеци. Плус, дополнителни 12 месеци (или до 300.000 km) за погонската група и некои дополнителни компоненти. Исто така, гаранцијата обезбедува обемен опсег придобивки што ја штитат вашата инвестиција, без оглед дали сте дома или во странство.

Секоја компонента што подлежи на гаранција е покриена за производните дефекти во материјалот или изработката што ги опфаќа гаранцијата – од моментот на испорака до крајот на гарантниот период. (Со исклучок на оштетувања, злоупотреба или незгоди.)

Најдете го вашиот локален дилер

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.

Најдете го вашиот локален дилер