Камиони

Македонија

×
Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Максимизирајте го возачкото време во камионот со оригинални услуги на Volvo и договорите за сервисирање на Volvo

Сервис на возило

Во Volvo Trucks, нашиот прв приоритет е да ги одржуваме вашите камиони на патот и да бидат достапни за работа. Секој камион бара сервис и поправки во текот на својот животен циклус за да ги одржи врвните перформанси и сигурност. Планираните прекини за сервисирање и поправки ги минимизираат застоите, помагаат во продолжувањето на интервалите за сервисирање и заштедуваат време и пари. Благодарение на напредните алатки за телематика и дијагностика на Volvo Trucks, ние можеме далечински да ја следиме состојбата на камионите и да ја планираме и подготвиме посетата на сервисната работилница за пооптимизирано и поефикасно сервисирање. Тоа значи дека можете да имате поголемо време во возна состојба, поефикасно искористување на горивото и попаметно сервисирање.

Квалитет

Сите сервисни операции ги вршат квалификувани техничари, обучени во Volvo.

Испорака

Со над 2000 дилери и сервисни работилници во над 130 земји, никогаш не сте далеку од потребната поддршка.

Поддршка

Ако се случи нешто неочекувано, ние сме подготвени да ве вратиме во возна состојба и повторно да возите.

Оригинално Volvo сервисирање

Оригинално Volvo сервисирање

Од прв пат онака како треба. Сите сервисни работи ги извршуваат квалификувани техничари во овластена сервисна работилница и се изведуваат со помош соодветна опрема и оригинални делови на Volvo.

Прочитајте повеќе за оригиналниот сервис на Volvo

Планирање сервиси

Планирање сервиси

Планирањето однапред секогаш се исплаќа. План за сервисирање го минимизира ризикот од непланиран застој.

Прочитајте повеќе за планирањето сервиси

Volvo договори за услуги

Volvo договори за услуги

Договорите за сервисирање на Volvo нудат три различни опции за сервисирање и поправка што ви даваат флексибилност, економичност и контрола за да го максимизирате потенцијалот на вашиот возен парк од камиони.

Прочитајте повеќе за договорите за сервисирање на Volvo

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Ако има непланиран застој на патот, никогаш не сте сами. 24 часа на ден, 365 дена во годината.

Прочитајте повеќе за Volvo Action Service

Софтверски надградби

Софтверски надградби

Надградбата на I-Shift ви овозможува да го приспособите вашиот софтвер според вашите специфични услови на возење.

Софтверски надградби

Услуги за раководење со пневматици

Услуги за раководење со пневматици

Услугата за раководење со пневматиците ги мери притисокот и температурата на пневматиците во реално време.

Прочитајте повеќе за услугите за раководење со пневматици

Услуги за приколки

Услуги за приколки

Со нашите услуги за приколки можете да ја сервисирате вашата приколка во исто време кога го сервисираме вашиот камион.

Прочитајте повеќе за услугите за приколки

Релевантни вести и приказни

Контактирајте со вашиот дилер

Вашиот локален дилер на Volvo Trucks е тука да помогне, од наоѓањето на вистинскиот дел до поправка или сервисирање на вашиот камион.

Јавете се – или уште подобро посетете нè.