Знаеме колку е важно да го одржите камионот на патот. Затоа оригиналните делови и прибор на Volvo се дизајнирани за врвна сигурност, издржливост и перформанси. Тие имаат гаранција за квалитетот и ги исполнуваат спецификациите и строгите барања на Volvo. Исто како и нашите камиони, оригиналните делови на Volvo се тестираат не само во нашите лаборатории, туку и со нашите обемни теренски програми за тестирање кои покриваат широк спектар на услови за возење – од арктичкиот мраз до пустинска жештина.

Доколку се случи непланиран застој, нашиот напреден и ефикасен логистички систем ќе се погрижи да ги пронајдеме вистинските делови и веднаш да ги испорачаме. А нашите квалификувани техничари ќе бидат подготвени да помогнат, така што камионот ќе се врати на патот колку што е можно побрзо. Максимизирано време во возна состојба. И гарантиран спокој.

Квалитет

Оригинална состојба. Бидејќи тоа е она што го добивте пред сè. Може да се потпрете на фабричкиот квалитет, издржливост и соодветност за да го одржите вашиот Volvo да биде Volvo.

Испорака

Вистинските делови. На вистинско место во вистинско време. Мрежата на Volvo Trucks опфаќа над 130 земји и повеќе од 2000 дилери и сервисни работилници.

Гаранција

Гаранција за вградени делови од две години на оригиналните делови и прибор на Volvo.

Оригинални делови на Volvo - Услуги на Volvo Trucks

Оригинални Volvo делови

Со вистинските делови на вистинските спецификации, оригиналните делови на Volvo се најдобриот начин да го одржите камионот на патот.

Прочитајте повеќе за оригиналните делови на Volvo
Прибор на Volvo Trucks - Услуги на Volvo Trucks

Volvo помошна опрема за камиони

Претворете го камионот Volvo во ваш камион Volvo со подобрување на изгледот, перформансите и удобноста на камионот.

Прочитајте повеќе за приборот за камиони на Volvo
Продавници на Volvo Trucks - Услуги на Volvo Trucks

Продавница за производи на Volvo Trucks

Производите на Volvo Trucks се единствени, дизајнирани да го поддржат секојдневниот стил на живеење на возачите.

Посетете ја продавницата за производи на Volvo Trucks

Релевантни вести и приказни

Еден прозорец кон дигиталниот свет

Дигитализацијата брзо го преобликува општеството, а транспортната индустрија не е исклучок. Карина Холм, менаџер на одделот за услуги во Volvo Trucks, објаснува како лансирањето на Volvo Connect, со еден единствен интерфејс за информации и услуги, ќе ...

Контактирајте со вашиот дилер

Контактирајте со вашиот дилер

Вашиот локален дилер на Volvo Trucks е тука да помогне, од наоѓањето на вистинскиот дел до поправка или сервисирање на вашиот камион. Јавете се – или уште подобро посетете нè.

Најдете го најблискиот дилер