Камиони

Volvo trucks used truck selected excavator

VOLVO SELECTED USED TRUCKS

Volvo Selected used trucks се со висок квалитет. Тие се тестирани опсежно и се безбедни и докажани. Добрата историја на сервисирање е гарантирана. Selected used trucks ви обезбедува избор без грижи.

Избраните камиони доаѓаат со шестмесечно или едногодишно меѓународно Покривање на погонската група, опцијата Помош за влечење од Volvo и опционални дополнителни услуги за да го зголемат вашето време во возна состојба.

Камионот го добивате во врвна состојба. Како и решение за превоз со високи нивоа на сигурност и достапност.

 

ПОЛОВНИ КАМИОНИ НА VOLVO - СЕКОГАШ БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

 • Помалку од шест години стари
 • Ограничена километража
 • 6 или 12 месеци меѓународно покривање на погонската група
 • Опционално Помош за влечење на Volvo
 • Целосна сервисна документација
 • Проверка од 200 поени
 • Одобрена спојка 
 • Длабочина на шарите на пневматиците најмалку 8 mm
 • Ограничена истрошеност на облогите
 • Најмалку шест месеци до годишната проверка
 • Без функционални дефекти (осветлување, команди, протекување итн.)
 • Без видливи дефекти (пукнатини на ветробранот, оштетување на тапацирот итн.) 
Volvo trucks used truck selected

најдете половен volvo камион