Камиони

Македонија

×
Осигурување: нуди спокој во душата

Првокласна заштита

Решенија за осигурување

Немојте да ризикувате кога е потребно да го заштитите бизнисот од финансиски ризици.

Ве заштитува вас и вашиот камион

Го разбираме вашиот бизнис. Ја познаваме вашата индустрија. Познати ни се ризиците со кои се соочувате и заштитата што ви е потребна. Од еден камион до целиот возен парк. Нови и половни. Добијте првокласна заштита против финансиски ризици од нашите специјалисти за осигурување.

Protects your business

Каско осигурување

Чувствувајте се безбедно

Не дозволувајте лошата среќа да го уништи вашиот бизнис. Можеме да ви понудиме првокласна заштита против оштетување, кражба, пожар или вандализам.

TPL cover from Volvo Trucks

Одговорност кон трети лица

Заштита што мора да ја поседувате

Несреќите се случуваат. Но, кога ќе се случат, можеме да ви помогнеме со ТПЛ осигурувањето, коешто ве покрива од побарувањата на другите. Законски е задолжително да имате ТПЛ осигурување.

GAP Cover

Без грижи.

Може да се случи најлошото: да ви го украдат камионот или да дојде до целосна загуба. Во таков случај сумата за исплата на осигуреникот ќе ја покрие тековната пазарна вредност на камионот. Таа исплата е најчесто помала од крајниот биланс на вашиот финансиски договор. Осигурувањето за гарантирана заштита на средствата ви овозможува да го исплатите вашиот краен долг. Достапно со нашите финансиски договори.

We tailor insurance packages to your needs

Дополнителни осигурувања

По ваша мерка и вашите потреби

Ја разбираме транспортната индустрија. Ги разбираме вашите ризици. Нудиме дополнителен асортиман на решенија за осигурување за вашиот бизнис.

Финансиските услуги на Volvo не обезбедуваат даночни или сметководствени совети.

Клиентите треба да се консултираат со својот правник за даноци или сметководител за поединечните околности.

Get the cover you need

Добијте го покритието кое ви е потребно

Таа започнува со нашите специјалисти за осигурување. Тие ќе се погрижат да го добиете вистинскиот тип на покритие
и тоа да биде скроено според вашите специфични потреби.