Камиони

Македонија

×
Со сите погодности: златниот договор

Овозможете предност за вашиот бизнис

Volvo златен договор

Со Volvo златен договор ви се гарантира најдоброто можно време во возна состојба. Вклучени се целото превентивно одржување и поправките на камионот, давајќи ви целосна контрола на трошоците, безгрижна сопственост и време кое ви е потребно за да се фокусирате на вашиот бизнис.

Телематичката порта го поврзува вашиот камион директно со сервисната работилница
Volvo trucks services servicing contracts gold workshop pit

Златен договор за Volvo FH, Volvo FH16 и Volvo FM

Нашето ветување за 100% време во возна состојба е можно преку телематичка порта, која што го поврзува вашиот камион со сервисната работилница. Тоа значи дека нема да ве повикаме за одржување, сè додека тоа навистина не му е потребно на вашиот камион. Доколку е потребна поправка која одзема многу време, вие ќе добиете камион за замена или финансиска компензација.

 

Придобивки

 • Ветување за 100% време во возна состојба
 • Далечинска дијагностика и одржување
 • План за сервисирање приспособен на вашите потреби
 • Одржување само кога е потребно
 • Брзи поправки, подготвена сервисна работилница кога ќе стигнете
 • VAS On-Call
 • Оптимална преостаната вредност

Volvo trucks services servicing contracts gold truck alley

Златен договор за Volvo FE и Volvo FL

Виталните системи кај нашите камиони Volvo FE и Volvo FL се далечински поврзани со Volvo. Тоа значи дека можеме да ги идентификуваме и поправиме малите проблеми пред тие да станат големи, давајќи ви максимална достапност на возилото и подобрено планирање на операциите.

 

Придобивки

 • Максимално време во возна состојба и користење
 • Вклучени поправки на камионот
 • Оптимална преостаната вредност
 • Трошоците се знаат и во идните години
 • Превентивно одржување и план за сервисирање
 • Помал вкупен трошок за сопственост
 • Вашиот камион секогаш е во врвна состојба

Наши договори за услуги – детали

Одлики на договорот ЗЛАТЕН – FH/FM ЗЛАТЕН – FE/FL СРЕБРЕН СИН
      Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе
Превентивно
одржување
План за сервисирање
Поправки на погонската група  
Сите поправки на камионот    
Далечинска врска со сервисна
работилница
Бесплатен камион за замена или      
финансиска компензација
100% време во возна состојба    
гаранција
Volvo Action   ✓*  
Service On-Call

Најдете го совршениот договор

Јавете се или посетете го дилерот на Volvo Trucks – тие ќе ви раскажат за опциите и ќе го најдат најдобриот договор за вашите потреби.