Решенија на Volvo Trucks за превоз во јавните и комуналните услуги

Превоз во јавните и комуналните услуги

Извршување операција со многу специфични барања за превоз бара алатки кои можат да се приспособат за работата. За камион, тоа може да значи шасија која може да носи уникатна надградба. Или кабина која е ергономско и побезбедно работно место за вашата екипа во тешки услови. Или погонска група која ефикасно ја врши работата со минимално влијание врз животната средина. Или сè што е наведено погоре. Погледнете ги подобро нашите препораки подолу за да го најдете вашето решение.

Контакт за превозот во јавните и комуналните услуги

Соодветни услуги

Запознајте се со нашиот опсег на услуги и што можат да направат за вашата работа.

Повеќе за услугите на Volvo Trucks
Најдете го вашиот локален дилер

Подготвен да служи

Разговарајте со вашиот локален дилер на Volvo Trucks за да го најдете најдоброто решение за вашиот бизнис со јавните и комуналните услуги.

Најдете го вашиот локален дилер