Камиони

Дистрибутивен превоз

Со леснотија се справува со интензивниот сообраќај, преполните градски улици и гужвите на терминалите. Повторно и повторно, безбедно влегувајте и излегувајте од кабината за да ја испорачате стоката. Ќе ви треба камион со кој лесно може да се маневрира на тесни простори, кабина со низок праг и одлична видливост. И погонска група што ги исполнува специјалните ограничувања за емисиите и се справува со запирањата и тргнувањата без расфрлање на енергијата. Истражете ги нашите препорачани избори подолу.

Соодветни услуги

Запознајте се со нашиот опсег на услуги и што можат да направат за вашата работа.

Подготвен да испорачува

Разговарајте со вашиот локален дилер на Volvo Trucks за да го најдете најдоброто решение за вашиот бизнис за дистрибутивен превоз.