Камиони

ТРАНСПОРТ НА ОТПАД И РЕЦИКЛАЖА

Постојано запирање и тргнување, влегување и излегување од кабината и многу време потрошено во работа околу возилото. Побарајте камион со пригоден праг, одлична видливост и погонска група што ефикасно го користи горивото, минимизирајќи ги издувните гасови и бучавата. Започнете со прегледување на нашите препораки подолу за да најдете решение што ги исполнува токму вашите потреби.

Соодветни услуги

Запознајте се со нашиот опсег на услуги и што можат да направат за вашата работа.

Дали сте подготвени за отпад и материјали за рециклирање?

Разговарајте со вашиот локален дилер на Volvo Trucks за да го најдете најдоброто решение за вашиот бизнис со транспорт на отпад и материјали за рециклирање.