Нашите камиони

Volvo FH16 е нашиот најмоќен камион
Volvo FH16

За најсложените операции, Volvo FH16 е најмоќниот камион од опсегот.

Превоз на долги релации на Volvo FH
Volvo FH

Лидер за превоз на долги релации, Volvo FH испорачува неспоредлив комфор за возачот, безбедност и економичност.

Volvo FMX
Volvo FMX

Модерниот камион за градежништво. Силен, робустен и опремен со револуционерни одлики.

Volvo FM
Volvo FM

Нашиот најразновиден камион. Восхитувачки дизајн, фантастично упавување и одлична економија во работењето.

Volvo FE
Volvo FE

Флексибилност, управливост и првокласна продктивност во компактен камион за регионална дистрибуција.

Volvo FL
Volvo FL

Лесен, агилен и оптимизиран за градска дистрибуција.

Нашите услуги

Volvo договори за услуги

Златен, сребрен и син

Volvo договори за услуги

Од одржување според распоред до гарантирано 100% време во возна состојба, Volvo договорот за услуги ве одржува на патот.

Откријте ги нашите договори за услуги
Volvo развој на возачи

Мали промени. Големи добивки

Развој на возачите

Начинот на кој возите влијае на вашиот камион, неговите перформанси и вашиот краен резултат. Малите промени прават голема разлика.

Откријте ги нашите курсеви за возачи

ВЕСТИ

Најдете го вашиот локален дилер

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.

Најдете го вашиот локален дилер