Камиони

Нашиот асортиман. Проширен.

Транспортни решенија што му одговараат на вашиот бизнис

Истражете го разновидниот асортиман на автомобили и услуги и откријте го идеалното решение за сите ваши транспортни потреби. Совршениот избор ќе го најдете тука.

Камиони

Запознајте ги нашите камиони и истражете го широкиот асортиман на достапни избори и детали.

Услуги

Чувајте го вашиот возен парк во совршена состојба и вашиот бизнис во движење. Откријте попаметни начини за зголемување на времето во возна состојба, управувајте со вашиот возен парк и подобрете ја енергетската ефикасност.

Вести

Останете поврзани преку соопштенија за печат, приказни, соопштенија и увиди во индустријата.

Latest Press Release

Latest Press Release

Пријавете се за нашиот билтен

Volvo Truck Builder

Приспособете го и дизајнирајте го вашиот идеален камион според вашите потреби. Логистика на долги релации или која било друга индустрија – , тука ќе го најдете камионот што совршено одговара на вашите барања.

Никогаш не сте далеку од дилер на Volvo

Имате прашање? Со илјадници дилери од целиот свет, никогаш нема да бидете далеку од одговорот. Наминете, јавете ни се или побарајте од нас да дојдеме и да се видиме со вас.