Камиони

Македонија

×

НОВ WEB САЈТ VOLVO SELECTED

Погледајте ја нашата понуда на половни камиони

Volvo FMX

Никогаш не изневерува. На патот и надвор од него 

New Heavy Duty Range

Volvo FH16

Моќ, удобност и сигурност во совршена комбинација 

Volvo FH

Најврвното доживување при возење на долги растојанија 

Широк опсег на услуги

Извлечете уште повеќе од вашите операции 

Транспортни решенија за вашата работа

Ние нудиме камиони и услуги за поддршка на успехот во вашите транспортни операции. Без оглед на вашата индустрија или транспортните потреби, имаме решение што одговара денес и во иднина. Како можеме да ви помогнеме?

Нашите камиони

Нашите услуги

Најнови соопштенија за јавноста

Latest Press Release

Најнови статии

Latest Press Release

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.