Камиони

ЛИСТОВИ СО ПОДАТОЦИ НА VOLVO FM

Податоци - сè што ќе ви биде потребно. Преземете ги листовите со податоци во PDF-формат за Volvo FM од следниве веб-врски.

  • FM Rigid
  • FM Tractor
FM Tractor
FM Rigid

РАЗГЛЕДАЈТЕ ГО VOLVO FM ПОДЕТАЛНО

Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.