Камиони

Македонија

×
Кабина со низок влез на Volvo FE

Кабина со низок влез

Volvo FE LEC

Добредојде за новите полесни работни денови. Volvo FE со кабина со низок влез е идеален ако работите во средини со метеж каде што се потребни постојани застанувања. За собирање отпад, испорака на стока или задачи во градежништвото – ќе искусите помал напор и замор. За да можете да се фокусирате на завршувањето на вашата работа. Изберете меѓу две верзии зависно од вашите потреби.

Лесно за влегување и излегување

Благодарение на удобниот низок влез и вратата што се отвора 90 степени, зачекорувањето во и надвор од кабината е многу лесно. Функцијата за потклекнување ја намалува влезната висина на дополнителни 90 mm – сè до 440 mm.

Зошто кабина со низок влез?

Полесен работен ден?

Пробајте ја кабината со низок влез. Контактирајте го локалниот дилер на Volvo Trucks за разгледување на кабината и нејзините одлики.

Карактеристики на Volvo FE