Камиони

ГАРАНЦИЈА 

Оригиналните делови на Volvo купени инсталирани во нашите овластени работилници имаат 2 години гаранција за вградени делови со неограничена километража која покрива делови, работна сила и последователни штети. Оригиналните делови на Volvo купени од нашите овластени работилници доаѓаат со 12 месеци гаранција за делови, неограничена километража.

Warranty Breakdown Assistance 

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.