Камиони

Македонија

×
Volvo trucks FH 16 used truck overview road

Најдете го вистинскиот камион за вашиот бизнис

Купувањето половен камион на Volvo е секогаш одлична инвестиција. Ќе ви биде дадена иста поддршка и услуга за вашиот половен камион Volvo како кога би купиле сосема нов. Најдете камиони за вашите конкретни потреби што ќе го комплетираат вашиот возен парк.

ПРЕБАРУВАЊЕТО ЗАПОЧНУВА

Volvo Truck Finder е најбрзиот начин да најдете половни камиони и приколки за продажба. Лесно е да најдете што ви е потребно со нашиот едноставен пребарувач.

Не можете да го пронајдете вистинското возило во моментов? Користете ја функцијата Агент за пребарување. Тој ќе го пронајде она што совршено ви одговара. Кога вашиот претпочитан половен камион ќе го има во резерва, ќе бидете известени.

Volvo trucks FE used truck overview

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КВАЛИТЕТ

Купувањето половен камион во застапништвото на Volvo е секогаш добра зделка. Секое возило е детално проверено пред да дојде до вас. Плус, ќе добиете иста поддршка и услуга за половниот камион Volvo како кога би купиле сосема нов од нас. Едноставно кажано – високиот квалитет е гарантиран.
Дополнителни информации за понудата на користени камиони, контактирајте го Јордан Танаскоски, +389 70 239836, или на е-маил: jordan.tanaskoski@volvo.com

Барај половни камиони 

 

Volvo trucks used truck overview row

Регистрирајте се за ажурирања

Добијте известување по е-пошта веднаш штом конкретниот камион ќе го има во резерва кај дилерот во близина.