Камиони

Македонија

×
Размена на шепа на сопирачка од Volvo

Вашиот свет може да се промени за 10 cm

Замена на шепа на сопирачка од Volvo

Со размената на шепа на сопирачка од Volvo станувате побезбедни и добивате перформанси и сигурност исто како што се очекува од Volvo камион. Толеранциите се совршено подредени со последниот милиметар и одговара на сите возила произведени од 2006 па наваму.

Ги репарираме деловите за да не мора никогаш да правите компромиси. Токму затоа размената на шепа за сопирачка од Volvo доаѓа со 2-годишна меѓународна гаранција.

 

Целосна размена на единица на шепа на сопирачка

Целосна размена на единица на шепа на сопирачка

Сега можете да купите целосно репарирана разменета шепа за сопирачка од Volvo за камиони произведени од 2006 па наваму. Со бирањето за размена на шепите за сопирачки, го одржувате интегритетот на вашиот систем на сопирачки и ги сведувате идните трошоци за одржување и поправки на минимум. Всушност, сè функционира токму како што функционирало кога камионот излегол од фабрика.

 

Гаранција од 2 години за монтираните делови

Кога бирате целосно репарирана разменета шепа за сопирачки од резервните делови на Volvo, монтирана од еден од нашите многу вешти техничари, ви ја нудиме истата гаранција како за нов дел. Пристапот до глобалната сервисна мрежа значи дека без разлика каде сте во светот, вашата гаранција важи и покриени сте меѓународно.

Гаранција од 2 години за монтираните делови
Максимизирање на времето во возна состојба

Максимизирање на времето во возна состојба

Зошто да трошите време на поправање на шепите за сопирачки кога можете лесно да ја замените целата единица? Разменетите делови на Volvo се репарирани за да даваат еднакво или поголемо ниво на перформанси, сигурност и квалитет отколку оригинално. Процесот е прилично едноставен. Го враќате истрошениот дел и купувате целосен разменет дел од Volvo за возврат. Истрошениот дел е проверен и, ако е одобрен, се репарира. Потоа, го складираме делот во нашата глобална мрежа од складишта додека не му притреба на друг клиент.

Конкурентни цени

Конкурентни цени

Репарираните делови се со конкурентни цени бидејќи се грижиме за вашите целокупни трошоци. Сакаме да се почувствувате дека можете да го одржувате вашиот Volvo камион на профитабилен начин без компромитирање на квалитетот, перформансите или сигурноста. Репарираните делови помагаат вашиот Volvo да биде Volvo.

Безбедност и перформанси на Volvo

Кога се работи за избегнување несреќни случаи, безбедноста може да се мери во сантиметри. Затоа технологијата на сопирачки на Volvo Trucks нуди многу висок степен на безбедност. Таа е составен дел од брендот Volvo Trucks. Зголемената стабилност, намаленото растојание на стопирање и подобреното возење може да се постигне само кога системот на сопирачки функционира совршено. Репарираните делови гарантираат дека системот ќе остане таков и, онаму каде што е потребно, го подобруваме делот со помош на најновата технологија – за да продолжи нивото на безбедност и перформанси што го очекувате од Volvo Trucks.

Безбедност и перформанси на Volvo
Грижа за животната средина

Грижа за животната средина

Размената на истрошените делови му овозможуваат на Volvo да ве снабдува со високо квалитетни и ефтини делови за размена, додека употребата на суров материјал се намалува и до 85%, што пак носи придобивки за животната околина и сите нас. Сето тоа е во согласност со темелните вредности за квалитетот, безбедноста и грижата за животната средина на Volvo.

Никогаш не компромитирајте ја безбедноста

Стапете во контакт со вашиот дилер за да добиете соодветна цена за оригинални шепи за сопирачки за размена.