Камиони

Известување за промена на работното време на Волво Македонија сервисно продажниот центар во Скопје

Известување за промена на работното време на Волво Македонија сервисно продажниот центар во Скопје

Волво Македонија ги известува своите клиенти , добавувачи и соработници дека работното време на нашиот продажно –сервисен центар  во Македонија , е од 08,00 до 16,00 часот во работните денови!

Ви стоиме на располагање!

 

Volvo Trucks Македонија