Камиони

Новата генерација на Волво камиони дебитира во Македонија

Новата генерација на четирите најпопуларни од фамилијата на Волво камиони е готова за европскиот пазар и овие денови конвојот на демо камиони тргнува на пат по Стариот континент. На таа мапа меѓу првите е и нашата држава, што е повод за покана за сите заинтересирани , која ја упатува Драгана Крстиќ, генерален директор за регионот Adriatic South.
Новата генерација на Волво камиони дебитира во Македонија

Имам посебно задоволство ексклузивно да ви најавам дека нашите досегашни и идни клиенти и сите љубители на Волво камионите во Македонија наскоро ќе имаат можност да ја видат светската премиера на новите Волво камиони.

Ова е  настан кој долго и желно го очекувавме и на кој сме посебно горди : пред вас ќе дебитираат нови камиони од фамилијата FH, FM I FMX.

Нашата држава е на светката мапа, на која  вие, наши драги Волво партнери и пријатели, меѓу првите ќе имате можност да ги видите овие камиони во живо – во Вашето соседство!

Ве повикувам да во наредните денови не следите на Фцб, да прочитате новости на нашиот сајт и дознаете повеќе информации за овие новитети.

Со нестрпливост ги очекуваме вашите впечатоци и, како до сега , ви посакуваме безбедно возење!