Камиони

Известување за промена на работното време во сервисот на ВОЛВО Македонија ВТЦ

ВОЛВО Македонија ВТЦ ги известува сите свои клиенти, добавувачи и соработници дека новото работно време на сервисот во Скопје, од денес 24 Април 2020 година, ќе биде од 08:00 - 16:00 часот, секој работен ден од понеделник-петок.
Известување за промена на работното време во сервисот на ВОЛВО Македонија ВТЦ

Во сервисот на ВОЛВО Македонија ВТЦ се почитуваат максимално сите препорачани заштитни и хигиенски мерки. 

Ве очекуваме!