Камиони

Известување за промена на работното време на Волво продажно-сервисен центар во Скопје

Поради пропишаните мерки на Владата, а во согласност со новото важечко времетраење на полицискиот час, Ве известуваме дека од 07 Април 2020 година нашиот продажно-сервисен центар во Скопје, на адреса ул.1550 бр.
Известување за промена на работното време на Волво продажно-сервисен центар во Скопје

5, ќе има работно време од 07:00 до 14:00 секој работен ден.

Како и до сега Ви стоиме на располагање за сите пост-продажни услуги како и сервисирање на Вашите Волво камиони!

Ве очекуваме!