Камиони

Известување поврзано со почетокот на продажба на нашиот нов асортиман на камиони

Глобалната транспортна индустрија на камиони и нивни добавувачи го намалија нивото на своите активности. Причина се мерките кои земјите ги превзедоа како би го намалиле ширењето на корона вирусот.
Известување поврзано со почетокот на продажба на нашиот нов асортиман на камиони

Поради тоа почетокот на продажба на нашиот нов асортиман на возила е одложен за Септември. Ако ви се потребни  повеќе информации , можете да ни ги испратите вашите контакти на е-маил vanco.cicakovski@volvo.com и ние ќе ве контактираме во најбрз можен рок.