32 тони сила за влечење/туркање

Капацитет за влечење

Понекогаш заглавувате. Но, во Volvo FMX, нема да бидете заглавени долго. Опремен со кука од лиено железо, што може да влече до 32 тони, тој е камион што навистина може да ја влече својата тежина.

Фатот на уредот за влечење е лесен за користење

Едноставно. И цврст

Го направивме уредот за влечење навистина лесен за користење – со еден едноставен зафат можете да го отворите и да поврзете сајла или лост за влечење. Исто така, го направивме цврст. На тестовите, уредот за влечење издржа странични сили за влечење/туркање од 32 тони, под максимален агол од 15°. И не грижете се дека можете да скршите нешто. Ако сакате да се качите на предната страна од кабината. Слободно качете се. Сè што ќе згазите е цврсто – ништо нема да пукне или да се скрши.

Најдете го вашиот локален дилер

Ајде да влечеме заедно

Искусете ја цврстината на уредот за влечење и на Volvo FMX во целиот негов раскош. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер