Камион со пет оски - директно од фабриката

Без одложувања. Без дополнителни трошоци

Купувањето камион со пет оски директно од нас ви нуди повеќе придобивки. Ќе го добиете камионот побрзо. Нема скапи надградби. А бидејќи го доставуваме целото возило, нудиме целосна гаранција на Volvo и поддршка по продажбата. Плус тоа, го доставуваме камионот со целосно одобрение за тип на возило.

Поголема флексибилност

Поголема флексибилност

Volvo FMX со пет оски е опремен со двојни предни оски и повеќеосна група Tridem со воздушно потпирање (со tag-оска), дозволувајќи ви максимална бруто маса на возилото од 56 тони. Што го прави идеален за широк опсег на примени. А ако возите на многу груб терен, тука е 10х6 со погонувана предна оска.

Најдете го вашиот локален дилер

Потребни ви се пет оски?

Разговарајте со локалниот дилер на Volvo Trucks. Тој може да ви одговори на сите ваши прашања и да ви помогне да го најдете вашиот совршен 10x4 или 10x6 камион.

Најдете го вашиот локален дилер