Џин во градежништво

Робустен, цврст и неверојатно јак.

Volvo FMX е нашиот најробустен камион, кога и да било. И изгледа така. Предната страна е цврста и неверојатно јака. И паметна, исто така. Користевме материјали што можат да издржат удари и дизајниравме плочи што можете сами да ги замените. Така, ќе поминете помалку време во сервисната работилница, а повеќе на работа.

Внатрешноста на кабината на Volvo FMX, со прикажан управувач

Нема ништо што ќе ви го одвлече вниманието. Сè е такво што ќе ви помогне да ја завршите работата. Тоа е внатрешноста на Volvo FMX. Чисти линии, паметни инструменти и одлично дизајнирано седиште. Има и многу простор за вашите работи. И боја која е буквално отпорна на прашина, што ја нарековме raven.

Поглед од страна на FMX на патот

Вградена ефикасност на искористување на горивото

Оптимизиран мотор. Автоматски активирана контрола на силата на влечење. Шасија што штеди гориво. Интелигентната трансмисија. Ефикасноста на искористување на горивото е проектирана во Volvo FMX.

Колку можете да заштедите?
Дизајниран за цврстина и робусност

Чисти мускули

Поголем. Посилен. Поцврст. Volvo FMX е најробусниот камион што го направивме кога и да било.

Дознајте колку е робусен Volvo FMX
Зголемено време во возна состојба: камион кој работи напорно

Време во возна состојба – тоа е она за што живееме

Застојот го јаде вашиот профит. Затоа, сè што е поврзано со Volvo FMX е дизајнирано да го одржи на местото, каде што припаѓа.

Како го остваруваме ова
Направен за подвижност: Volvo FMX на работа

Исклучителна подвижност

Автоматска контрола на силата на влечење. Volvo динамичко управување. Добредојдовте во нова ера на подвижност на камиони за градежни работи.

Создавањето на подвижноста
Одликите на дизајнот на Volvo FMX помагаат да се зголеми продуктивноста

Како да ги направите возачите попродуктивни?

Дизајнирајте шасија што сака тешки услови. Развијте подвижност што го зголемува комфорот на возење. И помогнете возачите да ги усовршат нивните вештини надвор од патот.

Бидете попродуктивни
VT

Приближете се до Volvo FMX

Поставете прашање. Најдете дел. Резервирајте услуга. Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер