Камионите со пет оски се погодни за тешки примени и зголемена носивост

Без одложувања. Без дополнителни трошоци.

Купувањето камион со пет оски директно од нас ви нуди повеќе придобивки. Ќе го добиете камионот побрзо. Нема скапи надградби. А бидејќи го доставуваме целото возило, нудиме целосна гаранција на Volvo и поддршка по продажбата. Плус тоа, го доставуваме камионот со целосно одобрение за тип на возило.

Погодно за повеќе примени

Поголема флексибилност

Петосниот Volvo FM е опремен со двојни предни оски и Tridem повеќеосна група со воздушно потпирање (со tag-оска), што овозможува максимална бруто маса на возилото од 56 тони. Поради ова, идеален е за повеќе намени, како што се мешалки за бетон, противпожарни камиони, ски лифтови и големи кранови.

Погодно за повеќе примени

Потребни ви се пет оски?

Разговарајте со локалниот дилер на Volvo Trucks. Тој може да ви одговори на вашите прашања и да ви помогне да го најдете вашиот совршен 10x4.

Најдете го вашиот локален дилер