Volvo FM повеќе простор за гориво

Повеќе простор за гориво...

Колку повеќе гориво носите, толку помалку време трошите на дополнување. Создадовме дополнителен простор во Volvo FM, така што сега можете да носите максимална законска количина гориво. Само изберете ги големините на резевоарот за гориво што ги сакате и одредете каде ги сакате.

Комплексни надградби на Volvo FM

...Или комплексни надградби

Некои примени бараат многу специфична основа на шасијата. Во Volvo FM, одредена опрема на шасијата може да се премести за да се направи простор за надградбата. А за екстремни примени, ќе ги скроиме во фабриката, обезбедувајќи ниво на флексибилност кое е тешко да се надмине.

Најдете го вашиот локален дилер

Станете флексибилни

Имате надградба на ум? Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks за да го специфицирате вашиот совршен Volvo FM.

Најдете го вашиот локален дилер