Само додадете надградба

Кипер или цистерна? Дигалка или транспортер на автомобили? Можеби камион со затворен сандак или противпожарно возило? Без оглед за каква примена ви треба, Volvo FM е подготвен за неа. Флексибилната шасија и долгата листа опции за спецификација, вклучувајќи ја и новата петосна конфигурација 10x4, го олеснуваат приспособувањето на камионот точно според вашите барања.

Онлајн портал за Инструкциите за составување каросерија на Volvo (VBI)

Најдобриот пријател на составувачите на каросеријата

Кога ќе го нарачате вашиот Volvo FM, ние веднаш му даваме пристап на составувачот на каросеријата до онлајн порталот со инструкции од Volvo за составувачите на каросерија (VBI). Прецизните 3Д цртежи им овозможуваат да започнат со работа додека ние го праавиме камионот кој излегува од фабриката совршено подготвен, заштедувајќи ја непотребната реконструкција. Тоа значи дека вашиот камион ќе биде испорачан побрзо, поекономично и подготвен за работа.

Најдете го вашиот локален дилер

Започнете со составување

Можеби сте со недели далеку од вашиот совршен Volvo FM. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks за да го специфицирате вашиот.

Најдете го вашиот локален дилер