Истакнат со дизајнот

Дизајнот што се истакнува на новиот Volvo FM

Направен за на пат. Како дома на која било градска улица. Аеродинамичните линии и благите кривини на Volvo FM му даваат самоуверен, но пријателски изглед. Тој е храбар. Урбан. Во секој милиметар е Volvo.

Комфорната внатрешност на новиот Volvo FM

Секоја компонента и секој замислив простор се прецизно дизајнирани да ви овозможат поголем комфор – без оглед дали сте зад управувачот, дали одмарате или цврсто спиете во креветот.

Volvo FM со ефикасно искористување на горивото

Вградена ефикасност на искористување на горивото

Оптимизирани мотори. Шасија што заштедува гориво. Интелигентна трансмисија. Ефикасноста на искористување на горивото е проектирана во Volvo FM.

Колку можете да заштедите?
Флексибилниот Volvo FM за регионален превоз

Нашиот најфлексибилен камион. Воопшто.

Кипер, цистерна, транспортер? Дигалка? Volvo FM може да се конфигурира онака како што го сакате.

100% време во возна состојба, ветување испишано со злато

100% време во возна состојба – ветување испишано со злато

Камионот ви треба на патот. Ние гарантираме дека ќе биде таму.

Како правиме да се случи 100% време во возна состојба
„Epic split“ (Легендарната шпага) помеѓу два камиони Volvo FM

Супериорно управување

Со неговата реконструирана шасија и Volvo динамичкото управување, Volvo FM со добриот зафат за патот дава упрaвување од светска класа.

Work remote: за подобрена продуктивност

Како да ги направите возачите попродуктивни?

Подобрете го комфорот. Намалете го заморот. И дајте им далечинска команда.

Добијте продуктивност на дланката на раката
Најдете го вашиот локален дилер

Приближете се до Volvo FM

Поставете прашање. Најдете дел. Резервирајте услуга. Специфицирајте го вашиот совршен камион. Разговарајте со локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер