Спецификации

Сè што треба да знаете за Volvo FL и Volvo FL 4×4, во величествени детали.

Преземи

Комплетни спецификации

Преземете ги комплетните спецификации во PDF-формат (издание 2013). Преземи(PDF, 5.7 MB)