Volvo FL без проблем ве води низ тесните улички на градот

Придвижете се

Способностите за маневрирање на Volvo FL ви помагаат да го поминете дури и најтешкиот работен ден без капка пот.

Volvo FL грациозно ве превезува до претходно недостижни места

Тесно место? Нема мака

Малиот радиус на свртување ве штеди од постојаното враќање наназад. Ретровизорите ги минимизираат слепите точки. Интелигентната трансмисија I-Sync совршено и навремено го менува степенот на пренос. И напредната ергономија на возење го симнува напорот од вашите движења.

Најдете го вашиот локален дилер

Вистинската насока

Седнете зад управувачот. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks и лично искусете ја извонредната способност за маневрирање на Volvo FL.

Најдете го вашиот локален дилер