Volvo FL е опремен со две пространи единици за складирање над ветробранот

Горен простор за складирање

Над ветробранот има две единици за складирање и како и четири DIN-прегради за работи како радиото за комуникација и за тахографот. Исто така, има голем оддел над главата, опремен со мрежа или капак – совршен за предмети што треба брзо да ги дофатите.

Дополнителни кутии за складирање за тунелот на моторот

Простор за уште повеќе

Просторот меѓу седиштата е совршен за оддел за складирање во форма на тунел. Тие можат да бидат со различна големина и со различни одлики, така што можете да ги уредите според вашите потреби. Исто така, можеме да ставиме кутии на капакот на моторот и да ставиме една единица зад седиштето на совозачот. Ќе додадеме сè што ви треба.

VT

Погледнете го нашиот простор

Откријте колку простор за складирање има Volvo FL со посета на локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер