Моќни LED-светла: Но мала потрошувачка на енергија

Голема сјајност. Мала ватажа

LED-светлата се моќни, но имаат мала работна електрична моќност и користат помалку електрична енергија. Исто така, тие се цврсти и долготрајни. А нивниот препознатлив дизајн со V-форма покажува дека секој милиметар од камионот е Volvo.

Автоматски вклучени Светла за дневно возење (DRL)

EU-сообразност

Фаровите и задните светла се сообразни со европската регулатива за светла за дневно возење (DRL) и се вклучуваат автоматски кога камионот се движи напред. За да не им пречите на другите, LED-светлата автоматски се затемнуваат кога се паркирате или кога се активираат соборените светла.

Автоматски вклучени Светла за дневно возење (DRL)

Осветлете

Искусете ги самите фаровите на Volvo FL. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер