Влезните скалила на Volvo FL се одликуваат со облога од материјал што не се лизга

Безбедно скалило

Влезот со две скалила се одликува со облога од материјал што не се лизга, така што нема да се лизгате на врнежливи денови. А решеткастиот дизајн спречува вишокот вода или снег да ве забават. Работите ноќе? Светлото на влезното скалило безбедно ве води во и од кабината.

Влезното скалило на Volvo FL е ергономски дизајнирано во секој поглед

Лесно зачекорување

Совршено поставените рачки ви даваат максимална поддршка кога се качувате и симнувате од кабината, спречувајќи пресегнување и напрегање на мускулите. Влезното скалило е благо закосено за полесно качување. А за возачите на 12-тонскиот модел, намалената висина го приближува скалилото до земјата. 

VT

Зачекорете внатре

Искусете го самите редизајнираното влезно скалило. Наминете кај локалниот дилер на Volvo Trucks

Најдете го вашиот локален дилер