Кабина low sleeper на Volvo FH16

80 cm на располагање

Ако ви треба простор над кабината, за дигалка или трупци, ниската кабина за спиење ви ја дава флексибилноста што ви е потребна. Ние исто така го сниживме и потпирањето на кабината за 20 милиметри, правејќи го идеално кога треба да ставите опрема на покривот на кабината и да останете во европските рамки од 4 метри.

Паметниот дизајн ни овозможи да извлечеме максимум од достапниот простор на ниската кабина

Ненатрупан покрив

За да ви помогнеме да го извлечете максимумот од малата висина на кабината, отстранивме сè од покривот. WLAN и телефонската антена се во внатрешноста на кабината, а уредот за патарина, антените за FM, CB-радио и Dynafleet се на страните од кабината.

Димензии на кабината за спиење

Колку изнесува сето тоа

A. Кабина

Б. Рамка

В. Потпирање

D. пневматици

Најдете го вашиот локален дилер

Одете пониско

Ако кабината low sleeper е ваш тип на кабина, јавете се или наминете кај локалниот дилер на Volvo Trucks. Тие со задоволство ќе ве прошетаат наоколу.

Најдете го вашиот локален дилер