Петте оски на Volvo FH16

Без одложувања. Без дополнителни трошоци

Купувањето камион со пет оски директно од нас ви нуди повеќе придобивки. Ќе го добиете камионот побрзо. Нема скапи надградби. А бидејќи го доставуваме целото возило, нудиме целосна гаранција на Volvo и поддршка по продажбата. Плус тоа, го доставуваме камионот со целосно одобрение за тип на возило.

Илустрација на разновидноста на шасијата на Volvo FH со пет оски

Поголема флексибилност

Volvo FH16 со пет оски е опремен со двојни предни оски и повеќеосна група Tridem со воздушно потпирање (со tag-оска), дозволувајќи ви максимална бруто маса на возилото од 56 тони. Тоа го прави идеално приспособен за широк спектар апликации, како што се мешалки за бетон, противпожарни камиони, дигалки со корпа и големи дигалки.

VT

Потребни ви се пет оски?

Разговарајте со локалниот дилер на Volvo Trucks. Тој може да ви одговори на вашите прашања и да ви помогне да го најдете вашиот совршен 10x4.

Најдете го вашиот локален дилер