Одлики на Volvo FH16

Истражете ги одликите што го прават Volvo FH да биде врвниот камион за превоз на долги релации. Има иновации што ве прават попродуктивни и со поефикасно искористување на горивото. Некои ви штедат пари и го подобруваат вашето искуство на возење. А други ќе ве вчудоневидат.